De eerste J.M.A. Biesheuvelprijs wordt uitgereikt op zaterdag(avond) 14 februari, in het Manor Hotel te Amsterdam.

Rondom de uitreiking van de prijs voor de beste korteverhalenbundel verzorgen Rob Waumans en Ivo Victoria een kort maar krachtig literair programma met bijzondere gasten. Ook wordt het jongste boek van Maarten Biesheuvel zelf feestelijk ten doop gehouden: Brief aan Vader. Een keuze uit eigen werk (Uitgeverij Van Oorschot).

Tijd:
20:00 uur (inloop vanaf 19:30)

Locatie:
Het Manor Hotel
Linnaeusstraat 89

Gratis toegang, reserveren verplicht. Stuur een e-mail met uw naam en contactgegevens (onderwerp: reservering) naar info@jmabiesheuvelprijs.nl. Donateurs van de crowdfundingsactie hebben in geval van overbezetting voorrang.

De J.M.A. Biesheuvelprijs bestaat bij de gratie van crowdfunding. Het bescheiden doelbedrag van de inzameling is behaald. Toch roepen wij u graag op te blijven doneren. Voor het korte verhaal, maar ook omdat we de winnaar of winnares een flinke prijs gunnen! Om te doneren, klik hier.

Op 14 februari begint ook De Week van het Korte Verhaal.