Grote dank allereerst aan mede-oprichters Esther Kuijper en Roos van Rijswijk, die zich sinds 2014 belangeloos voor de J.M.A. Biesheuvelprijs hebben ingezet. Zij dragen grote verantwoordelijkheid voor de behaalde successen – niet alleen van de jaarlijkse uitreikingen van de Biesheuvelprijs, maar ook van de gegroeide belangstelling voor het korte verhaal als literair genre. Dat was vanaf het begin onze doelstelling, en is mede dankzij hen al na korte tijd zichtbaar geworden in de media, in boekhandels en bij uitgeverijen.

Lauranne van Grinsven ontwierp de prachtige logo’s voor de J.M.A. Biesheuvelprijs en de Week van het Korte Verhaal.

De Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA) organiseert de jaarlijkse uitreiking van de Biesheuvelprijs.

Het Amsterdam Manor Hotel stelde de ruimte beschikbaar waar de J.M.A. Biesheuvelprijs 2015 werd uitgereikt.

Het Lloyd Hotel en Culturele Ambassade verzorgde de locatie van de uitreiking van de J.M.A. Biesheuvelprijs 2016, 2017 en 2018.

Rob Waumans en Ivo Victoria presenteerden de uitreiking van de J.M.A. Biesheuvelprijs 2016, en deden dit tevens bij de eerste editie in 2015. Lisa Weeda presenteerde de uitreiking van de J.M.A. Biesheuvelprijs 2017. Daan Windhorst was de presentator van de uitreiking in 2018.

Avalon Pers steunt de Biesheuvelprijs met unieke uitgaven van verhalen van J.M.A. Biesheuvel, die als tegenprestatie aan de donateurs van het prijzengeld ter beschikking worden gesteld. Kees Schafrat verzorgde de meegeleverde cd bij  de uitgave van het verhaal ‘Drion 70 jaar’, die vervaardigd werd ter gekegenheid van de J.M.A. Biesheuvelprijs 2016.

Linnaeus Boekhandel.

Jasper de Bruin van de man & de vos maakte het filmpje bij de crowdfundingsactie van de J.M.A. Biesheuvelprijs 2016.

Niels Schroder maakte de filmpjes bij de crowdfundingsactie van de J.M.A. Biesheuvelprijs 2017 en 2018.