Vanaf heden kunnen uitgeverijen verhalenbundels inzenden voor de J.M.A. Biesheuvelprijs 2016. Uitsluitend oorspronkelijk Nederlandstalige verhalenbundels van één auteur die in 2015 zijn verschenen, komen in aanmerking voor de prijs – kijk hier voor het complete reglement. De boeken kunnen in vijfvoud verstuurd worden aan:

J.M.A. Biesheuvelprijs
Tolhuisweg 1
1031 CL Amsterdam

Insturen kan tot en met 31 december 2015. Boeken die later worden ingezonden, kunnen niet meer meedingen. Ingezonden boeken kunnen helaas niet worden geretourneerd. De groslijst (een overzicht van alle ingezonden titels) zal op maandag 4 januari 2016 op de website worden gepubliceerd.

Evenals bij de eerste editie zal het prijzengeld via crowdfunding worden verzameld. Deze actie zal in het najaar van 2015 starten, en enkele dagen voor de prijsuitreiking sluiten. Hierover volgt later meer informatie.