Met nog enkele weken crowdfunden te gaan (klik hier om bij te dragen aan het prijzengeld!), zijn de voorbereidingen voor de uitreiking van de J.M.A. Biesheuvelprijs in volle gang. In dit bericht praten we u graag bij over deze vijfde editie van de prijs voor de beste verhalenbundel van het jaar.

Prijsuitreiking
Evenals bij de eerdere edities zal de uitreiking plaatsvinden tijdens de Week van het Korte Verhaal. Onder de noemer ‘Vier het korte verhaal: vijf jaar J.M.A. Biesheuvelprijs‘ is de uitreiking dit jaar onderdeel van een literaire avond rond het korte verhaal, mede mogelijk gemaakt door SLAA (Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam). Het programma vindt plaats op maandag 18 februari in de Tolhuistuin in Amsterdam, vanaf 20:00 uur.

Korteverhalenschrijvers Maartje Wortel, Chris Polanen, Joubert Pignon en Mensje van Keulen dragen voor uit eigen werk. De avond wordt gepresenteerd door de Poezieboys. Video art door: Lies van Gasse.

Wilt u de uitreiking bijwonen? U bent van harte welkom. Wel is aanmelden verplicht. Dat kan door een mail met uw naam en contactgegevens te sturen naar info@slaa.nl o.v.v. ‘Aanmelden J.M.A. Biesheuvelprijs’. Let op: donateurs hebben voorrang, overige aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Zie het online-evenement voor alle details rond het programma.

Crowdfunding
U kunt nog bijdragen aan het prijzengeld van de J.M.A. Biesheuvelprijs en zo het genre ondersteunen! Kijk op https://www.voordekunst.nl/projecten/8093-jma-biesheuvelprijs-2019-1 voor meer informatie. Onze dank is groot!