De J.M.A Biesheuvelprijs 2016 wordt uitgereikt op vrijdagavond 12 februari, aan de vooravond van de Week van het Korte Verhaal.

*** BELANGRIJK! ***

Inmiddels zitten we aan de maximale capaciteit van de locatie: er past simpelweg niemand meer bij. Houd hier rekening mee, om teleurstelling aan de deur te voorkomen: als uw aanmelding via info@jmabiesheuvelprijs.nl is bevestigd, staat u op de gastenlijst.

 

Er zal een feestelijk programma plaatsvinden rondom de uitreiking, verzorgd door Waumans & Victoria. Kira Wuck draagt voor, Rob van Essen brengt een ode aan het korte verhaal en er is muziek van Goslink.

Na de uitreiking worden de festiviteiten voortgezet aan de bar, en hopen we met u te kunnen proosten op het korte verhaal – en de winnaar (m/v) natuurlijk!

Tijd:
20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

Locatie:
Lloyd Hotel & Culturele Ambassade
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam

Let op: wegens hartverwarmende belangstelling en het beperkte aantal plaatsen, is reserveren alleen nog mogelijk als u donateur bent. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@jmabiesheuvelprijs.nl met daarin uw naam, telefoonnummer en het aantal kaarten dat u wenst te reserveren.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveringen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst en donateurs hebben voorrang.