De J.M.A Biesheuvelprijs 2017 wordt uitgereikt op zondagmiddag 19 februari, midden in de Week van het Korte Verhaal.

Er zal een feestelijk programma plaatsvinden rondom de uitreiking, gepresenteerd door Lisa Weeda. Te gast zijn de Amerikaanse schrijver Elisa Albert, prebutant Gerda Blees en singer-songwriter Eva van Manen.

Na de uitreiking worden de festiviteiten voortgezet aan de bar, en hopen we met u te kunnen proosten op het korte verhaal – en de winnaar (m/v) natuurlijk.

Tijd:
16:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur)

Locatie:
Lloyd Hotel & Culturele Ambassade
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam

Let op: De uitreiking is vrij toegankelijk, maar aanmelden is verplicht. Dat kan enkel door een mail met uw naam en contactgegevens te sturen naar info@jmabiesheuvelprijs.nl o.v.v. ‘Aanmelding prijsuitreiking’. Donateurs hebben voorrang. Overige aanmeldingen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst.​