Op 21 februari wordt de winnaar van de vierde J.M.A. Biesheuvelprijs bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking in het Amsterdamse Lloyd Hotel. De jury (bestaande uit Babs Gons, Marieke de Groot, Theo Hakkert en Sanneke van Hassel) heeft uit 26 ingezonden titels de volgende shortlist samengesteld:

 

  • Vonne van der Meer – Brood, zout, wijn (Atlas Contact)
  • Joubert Pignon – Mooie lieve schat (Atlas Contact)
  • Annelies Verbeke – Halleluja (De Geus)

 

De winnaar ontvangt een geldbedrag dat via crowdfunding bijeengebracht wordt. Doneren kan via deze link tot 18 februari.

 

Wilt u bij de uitreiking aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via info@jmabiesheuvelprijs.nl met vermelding van uw naam en met hoeveel personen u verwacht te komen. Let wel, er is beperkt plaats en donateurs krijgen altijd voorrang. Overige aanmeldingen worden toegelaten op volgorde van binnenkomst.

 

Wij hopen u de 21e te mogen verwelkomen.

 

Uitreiking:

21 februari 2018

20:30 uur – 23:00 uur (inloop 20:00 uur)

Lloyd Hotel en Culturele Ambassade

Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam

Presentatie: Daan Windhorst